Har hunde virkelig brug for hundelegetøj?

 

Alle hunde, uanset hvilken race eller alder, har brug for en form for legetøj, for ligesom mennesker let keder sig, så gør hunde det. Selvom vi måske tror, at hundelegetøj ikke er så vigtigt for dine hunde, er det en stor del af deres liv. Hundelegetøj er en fantastisk måde at tilskynde til positiv leg og vil bringe dig tættere på din hund. Legetøj er fantastisk til at forhindre din hund i at kede sig, når du ikke er i huset, og forhåbentlig vil det forhindre dem i at være ødelæggende.

Det er en idé at have flere forskellige legetøj til din hund; dette vil forhindre dem i at kede sig, da de er i stand til at vælge forskelligt legetøj. En hund, der keder sig, er meget farlig, da den ofte vil finde noget andet at tygge, hvilket normalt betyder dine møbler. Hvis du kan prøve at opmuntre din hund til at lege med deres legetøj, vil den ikke bemærke, at du er væk fra huset. Der er flere forskellige stilarter af hundelegetøj, og hvilke du vælger til din hund vil afhænge af din smag og dit budget.

Der er flere motiverende legetøj til rådighed, og nogle, som du kan fylde med godbidder, og din hund skal prøve at tømme legetøjet for at hente dem; disse er gode til hunde, der keder sig let. Slidstærkt legetøj er tilrådeligt, ellers vil du ende med at bruge en formue på legetøj, hvis din hund bliver ved med at ødelægge det. Og legetøj, der larmer, virker altid som en god idé, indtil din hund knirker konstant. Du kan give din hund tøjdyr, men nogle destruktive hunde vil simpelthen ødelægge dem, og hvis du har børn, er deres legetøj måske det næste.

Slæbelegetøj er fantastisk og ideelt til hvalpe, der vil lege med dig hele tiden, ligesom bolde og frisbees; disse er ideelle måder, hvorpå du kan være aktiv og lege med din hund på samme tid. At vælge et legetøj, der passer til din hund, kan nogle gange bestemmes ud fra deres race og størrelse, det vil være meningsløst at købe en kæmpe bold til en meget lille hund. Du bør også altid kun give din hund ordentligt hundelegetøj, da det er sikkert for dyr. Hundelegetøj splintres ikke, og det er ikke-giftigt. Hvis du mener, at et element i dit nye legetøj er usikkert, så klip snor eller mærker af for at sikre, at din hund er sikker.

Du og din hund vil have gavn af, at I køber hundelegetøj; det vil betyde, at du står op og er aktiv, mens du leger med din hund. Når du ikke er i huset, ved du, at din hund vil tygge sit legetøj og ikke dine møbler eller ejendele. Ved at give din hund masser af legetøj af alle forskellige typer udviser du god hundepleje. Din hund vil sætte pris på den viste kærlighed og vil lære, at god opførsel med legetøjet vil give belønninger. Hunde reagerer godt på et belønningssystem, og hvis de ser, at de vil få legetøj, hvis de lader andre genstande være i fred, vil de stræbe efter at gøre dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *