Gids voor elektrische scooters – The Pride Celebrity

Elektrische scooters worden voornamelijk gebruikt door mensen die slecht ter been zijn en zich niet kunnen verplaatsen. Ze kunnen worden gebruikt in buiten- en binnensituaties en hebben nog vele andere voordelen. Pride Mobility is een fabrikant van scootmobielen die al meer dan 20 jaar toonaangevend is in de thuismobiliteitsindustrie. Een van hun meer populaire scooters is de Celebrity XL.

De Celebrity XL is een 4-wielige scooter kopen. Dit betekent dat het is ontworpen voor gebruik buitenshuis en op ruw oneffen terrein. Omdat hij 4 wielen heeft, heeft hij een zeer goede stabiliteit, maar heeft hij een vrij grote draaicirkel van 62.” Dit betekent dat hij geweldig is voor buiten, maar misschien niet praktisch is in uw huis of in gebieden met erg krappe bochten.

Het maximale bereik van de Celebrity XL is 25 mijl per lading en hij kan reizen met snelheden van bijna 6 mijl per uur. Hij kan tot 350 pond dragen en heeft een zeer comfortabele kapiteinsstoel met verstelbare hoofdsteun, die veel weg heeft van een autostoel. De zitting is 45 cm breed en om een idee te krijgen of dit breed genoeg zal zijn, kun je de breedte opmeten van een van de stoelen die bij je thuis staat. Zo weet je of de stoel breed genoeg zal zijn voor jou. De totale lengte van deze elektrische scooter is 51,25 “en hij is 25,25” breed.

Deze elektrische step maakt gebruik van 13 inch luchtbanden voor en achter. Dit betekent dat het nodig zal zijn om periodiek de bandenspanning te controleren en af en toe een beetje lucht toe te voegen. Uw bandenspanning moet tussen de 30-35 psi zijn en daarom wilt u een bandenspanningsmeter kopen, die slechts een paar dollar kost en verkrijgbaar is bij autoreparatiewerkplaatsen en de meeste benzinestations. Wees ook voorzichtig in de buurt van gebieden waar spijkers of andere scherpe voorwerpen kunnen liggen, want u wilt geen lekke band.

De bodemvrijheid van de Celebrity XL is 4,5 inch en hierdoor kan hij gemakkelijk in de buitenlucht worden verplaatst. Het heeft een volledig verlichtingspakket met koplampen en achterlichten. Daarnaast maakt deze scooter gebruik van speciaal versterkte bumpers die bestand zijn tegen spaanders en krassen.

Net als een scootmobiel kan de Celebrity XL in verschillende delen worden opgesplitst. Wanneer het echter wordt gedemonteerd, is het zwaarste stuk 30 kg, wat voor sommige mensen misschien te zwaar is om alleen te verplaatsen. Om deze reden investeren veel mensen die dit type scooter gebruiken ook in een scootmobieldrager.

Pride Mobility produceert scootmobielen sinds het begin van de jaren 90 en al hun producten worden gemaakt met alleen hoogwaardige materialen en speciale aandacht voor detail. Ze worden ook allemaal ondersteund door een zeer indrukwekkende garantie. De garantie dekt geen artikelen zoals gloeilampen of zekeringen, die kunnen verslijten als gevolg van normale slijtage, maar alle belangrijke onderdelen zijn gedekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *