De bedste kosttilskud: Hvordan ved du, hvad du har brug for?

 

Du er sandsynligvis en af de millioner af mennesker, der bruger et dagligt kosttilskud eller to. Det kan være et multivitamin eller et specifikt mineral eller urt, som du leder efter for at tilføje ernæringsmæssig værdi til din krops systemer. Kald det ekstra befæstning. De fleste mennesker tror, at der er en slags fordel ved kosttilskud. Hvor stor en ydelse og hvilken slags ydelse er stadig til debat. Mange er stadig uenige om, hvad der er nødvendigt, og hvilke der bare er spild af penge. Og det handler ikke altid om mærkenavnet på flasken. Det, mange mennesker ser på, er videnskaben bag formlen. Det handler virkelig om de bedste “klasser eller “familier” af kosttilskud for målrettede sundhedsmæssige fordele.

Bedste kosttilskud til generel sundhed

– Daglig multivitamin med mineraler

Vitaminer er stoffer, der fremmer de regelmæssige biologiske processer i din krop. Som en generel regel for svamp, hvis din krop ikke umiddelbart kan bruge enten et vitamin eller et mineral, vil dette stof blive fjernet fra blodbanen gennem enten urin- eller mave-tarmsystemet. Nogle er vandopløselige, andre er fedtopløselige.

Ja, du kan få meget af det, du har brug for, fra mad; dog gør de fleste ikke. Det skyldes ofte, at selve maden er blevet forarbejdet eller tilberedt på en måde, så næringsstofferne er fjernet.

– C-vitamin

C-vitamin er en kendt antioxidant. Antioxidanter hjælper med at neutralisere potentielt skadelige biprodukter eller frie radikaler fra blodbanen. Derudover er C-vitamin kendt for at være afgørende i bekæmpelsen af almindelige virusinfektioner såsom influenza.

Bedste kosttilskud til vægttab

– Grønne kaffebønneekstrakt (chlorogen syre)

Klorogensyre, en komponent af uristede (grønne) kaffebønner, er kendt for at forstyrre de enzymer, der styrer kroppens metabolisme og lagring af glukose. Når det kombineres med et program med daglig motion, er grønne kaffebønneekstrakt blevet rapporteret at være en væsentlig bidragyder til vægttab.

– Hjertesundhed for let vægttab

Støt dit kardiovaskulære system. Det er generelt et godt råd. Mere og mere videnskab bekræftet af holdet bag Military Grade Nutritionals viser dog, at et sundt hjerte kan hjælpe dig med dit vægttabsmål. Løbende forskning bekræfter, at opbygning af dit ernærings- og træningsprogram på grundlag af et sundt hjerte giver de bedste resultater. Det her handler ikke om resultater fra natten over. Og det handler ikke om en usund eller uholdbar kost-gimmick. Det er nemmere at få din ønskede vægt, når først din krops systemer er afbalanceret.

– Chrompicolinat

Dette har vist sig at forbedre muskelmassen. Muskler er vigtige for mange ting, men det er en fantastisk måde at let metabolisere de fødevarer, du spiser. Effektivt stofskifte gør vægttab meget lettere… uden behov for sultekure, som er meget usunde og i sidste ende fører til mere vægtøgning. Ikke hvad du leder efter! Bedste kosttilskud til hjertesundhed

– Rød gærrisekstrakt

Mens lægemidler ikke er den ønskede vej, er mange lægemidler på markedet lavet af naturlige ingredienser. Lovastin, som bruges til at sænke kolesterol, inkluderer rød gærrisekstrakt i deres formel. Denne ekstrakt blokerer leverens omdannelse af diætfedt til lipoprotein. Som et resultat sænkes mængden af dårligt kolesterol i dit system.

– Folinsyre / Vitamin B6

Du ville ikke tro, at det kan være skadeligt at træne og være sund. men uden den rette viden kan det være. Dette er en af grundene til, at mange bodybuildere ender med hjerteproblemer. Selv med en sund livsstil. Dette er heller ikke et resultat af dårligt eller ulovligt tilskud. Det handler om protein. Du har brug for det til at opbygge muskler, og de fleste bodybuildere brugte mælkebaseret proteinpulver. En for sig selv, det er ikke dårligt. Faktisk er proteinpulver meget gavnligt. Problemet opstår, når der ikke er nok folinsyre til at behandle det mælkebaserede protein. Dette fører til ophobning af homocystein i blodet og derefter hjertesygdomme. Ved at supplere kosten med tilstrækkelig folinsyre kan dit hjerte forblive sundt, selvom du opbygger muskler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *