Coffee Shop Millionaire – Gedetailleerd overzicht

 

Toen ik hoorde dat er een lancering zou komen van een product met de naam Coffee Shop Millionaire, intrigeerde het me, dus ik trok aan de touwtjes en kon een kijkje nemen in waar dit product over ging, dus hier is wat je krijgt als je wordt een lid van Coffee Shop Millionaire.

Voordat ik begin, moet ik je zeggen dat dit product op een heel unieke manier is opgezet, het heeft eigenlijk zelfgemaakte miljonairs die vertellen hoe ze precies dat konden worden. Omdat er zoveel inhoud in dit product zit, ga ik proberen je precies te vertellen over elk onderdeel van de cursus, maar aangezien er zoveel bij dit product komt, kan ik niet alle details van Coffee Shop Millionaire behandelen, want dan zou dit artikel veel te lang worden.

Dus hier zijn alle secties die je krijgt als je lid wordt van coffeeshop in de buurt Millionaire, voordat ik verder ga, denk ik dat het belangrijk voor me is om op te merken dat elk van de video’s Standard, High Def is en kan worden gedownload in video-, audio- of podcast-indelingen.

Sectie Geldautomaten – Dit is onderverdeeld in 4 delen en ze zijn:

Lokale geldautomaat – laat zien hoe u $ 500 tot $ 2000 extra kunt verdienen als lokale internetmarketingadviseur, dit is heel gemakkelijk om aan de slag te gaan. Dit vereist niet eens cold calling of iets dergelijks. Ze laten je zelfs zien hoe je kunt uitbesteden als je dit niet zelf wilt doen, en hoewel het lokaal is, laten ze je ook precies zien hoe je dit in andere steden kunt doen.

Nieuwsbrief geldautomaat- Dit laat zien hoe u ergens tussen de $ 1.500 en $ 3.000 per maand aan geld kunt komen door eenvoudige e-mailnieuwsbrieven te sturen naar klanten en abonnees en websitebezoekers van een bestaand bedrijf. In wezen is het lijstbeheer, en het leuke is dat u wordt betaald om de activa van andere mensen te benutten.

Article Cash Machine – dit laat je zien hoe je geld kunt verdienen als freelance artikelschrijver. Dit laat je zien hoe je kunt beginnen zonder ervaring, zonder klanten, etc. en hoe je heel snel $ 5000 per maand aan inkomsten kunt verdienen. Dit is opgesplitst in 3 delen

1. Korte introductie over het schrijven van artikelen, succesmindset, opzetten van “Tools of the Trade”
2. Hoe u snel artikelen schrijft en levert.
3. Hoe u snel betalende klanten krijgt.

Video Geldautomaat – Dit laat zien hoe u een promotievideo van 30 tot 90 seconden kunt maken voor lokale bedrijven en hoe u dit precies aan de slag kunt krijgen.

Sectie Million Dollar Launch Secrets – Dit wordt vervolgens opgesplitst in 15 delen, elk deel spreekt voor zich:

Productcreatie
Leger van gelieerde ondernemingen
Kunst van lanceringen
Partners enthousiast maken
Nieuwe partnerschappen
Sleutels tot een megalancering
Start wedstrijd
Start Processen
Ontmoet grote spelers
Rollende lanceringen
Het lanceringsschema
Het ultieme productpakket – 21k-systeem
Ondergrondse filialen
Upsell-pad
Webinar-herhalingen
Vaardigheidsset Video’s Sectie – Dit wordt vervolgens opgesplitst in 3 delen die elk vervolgens in detail gaan, waardoor uw kennis van internetmarketing langzaam wordt opgebouwd:

Beginner – Omvat basisprincipes, mentaliteit en zoekwoordonderzoek

Intermediair – Dit omvat bloggen, lidmaatschapssites, miljoen dollar verkopen, verkeer (dit omvat advertentieruil, forummarketing, linkbuilding, PPC, SEO, podcasting, persberichten, videoverkeer, JV-verkeer.)

Geavanceerd – Dit omvat The Next Level, Advanced Webinar Replay

Het volgende gedeelte is Tech Tutorials – dit gedeelte behandelt zowat elke technische vraag of elk probleem dat u ooit tegen kunt komen, het is onderverdeeld in 13 delen:

Domeinen registreren
Hosting instellen
Inhoud wijzigen
Autoresponder instellen
Audio en video toevoegen
PayPal-knop toevoegen
ClickBank-betalingsknop toevoegen
Blogger-configuratie
WordPress-installatie
Uploaden met FTP
PHP-omleiding
Elance
EzineArtikel indienen
Het volgende gedeelte is Uw inhoudsbibliotheek (vrij duidelijk)

Bonussensectie – Kevin Wilke, Nu weet ik zeker dat er meer komt in deze BONUSSECTIE, maar ik bekijk dit product voorafgaand aan de daadwerkelijke lancering, dus ik weet niet helemaal zeker wat alle bonussen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *