Belangrijkste voordelen van lid worden van een Direct Sales-bedrijf

Als het gaat om thuiswerken, zul je vaak mensen tegenkomen die op zoek zijn naar een bedrijf met een Direct Sales-bedrijf. Als je net als ik bent, heb je geprobeerd  Sales baan te trainen in de zakenwereld en/of in de detailhandel… maar kwam je erachter dat het niet past bij de behoeften van jou of je gezin.

Laten we eens kijken naar alle voordelen van deelname aan een Direct Sales-bedrijf.

1. Wees je eigen baas – Als consultant ben je eigenlijk je eigen baas. U bepaalt zelf hoeveel of hoe weinig u wilt werken. Met dat gezegd zijnde, vertegenwoordigt u een bepaald bedrijf en zult u nog steeds hun regels en richtlijnen moeten volgen.

2. Bespaar geld op kinderopvang – Als u een ouder bent, wordt vaak wanneer u buitenshuis werkt, 50-75% van uw salaris besteed aan uitgaven voor kinderopvang.

3. Flexibel werkschema – U kunt een flexibel werkschema opstellen dat past bij de behoeften van uw gezin. Wanneer u vrij moet zijn voor vakantie, ziekte of familietijd, is het veel gemakkelijker om dit te doen als u vanuit huis werkt.

4. Zakelijke uitgaven – Door lid te worden van een Direct Sales-bedrijf, heeft u beheersbare zakelijke uitgaven, zoals: het toevoegen van nieuwe producten aan uw demonstratiekits en papieren zakelijke benodigdheden. Als u buitenshuis werkte, zou u vervoer, kleding, voedsel en andere diverse uitgaven hebben. Mijn ervaring is dat thuiswerken een stuk goedkoper is dan werken in de corporate of retailwereld.

5. Productinventaris – Tegenwoordig vereisen de meeste bedrijven niet dat u producten in uw eigen huis opslaat. U kunt de bestelling van uw klant plaatsen en deze rechtstreeks van het bedrijf naar de voordeur van uw klant laten verzenden.

6. Zakelijke training – U zult merken dat de meeste bedrijven gratis of zeer goedkope training aanbieden aan hun consultants. Deze training is een waardevolle zakelijke opleiding die u zich zeker kunt veroorloven.

7. Bedrijfsbeloningen – Elk bedrijf heeft een andere manier om zijn verkopers te belonen. U wordt meestal beloond met gratis producten en/of geldbonussen wanneer u bepaalde verkoop- of teambuildingdoelen bereikt. Tijdens mijn onderzoek zag ik dingen als: reizen naar tropische bestemmingen, diamanten juwelen, elektronica en ja…zelfs auto’s!

8. Weinig tot geen stress – In mijn persoonlijke ervaring vind ik het veel minder stressvol om vanuit huis te werken in directe verkoop in vergelijking met werken in de bedrijfswereld. Ik hoef niet te pendelen, roddels op de werkvloer af te handelen, en ik hoef ook geen krappe deadlines te halen.

Als u vanuit huis wilt werken, denk ik dat u moet overwegen om lid te worden van een Direct Sales-bedrijf. Voor degenen onder u die gezinnen hebben, is dit misschien wel uw slimste carrièrestap, aangezien de voordelen het leven voor u en uw gezin veel gemakkelijker kunnen maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *