Είναι πραγματικά δυνατό να κερδίσετε χρήματα με τη Herbalife;

Το να κερδίζεις χρήματα με την Herbalife είναι παιχνιδάκι, σωστά!; Αυτό σίγουρα θα ήθελε να πιστέψετε η Herbalife. Στην πραγματικότητα, αν πίστευες όλα όσα σου έλεγε η  Herbalife προιοντα, θα μαζέψεις τεράστια χρηματικά ποσά μαζί τους πριν προλάβεις να πεις «λύσεις διαχείρισης βάρους». Η πραγματικότητα, ωστόσο, φαίνεται να είναι ελαφρώς διαφορετική.

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με ιστορίες τρόμου για το πώς το «The Herbalife Scam» είναι ένα παράδειγμα πώλησης πυραμίδας στη χειρότερη περίπτωση. Πόσο εύκολο είναι λοιπόν να βγάλεις χρήματα με την Herbalife;

Η Herbalife ιδρύθηκε το 1980 από τον χαρισματικό επιχειρηματία Mark Hughes. Το να βγάλει χρήματα με τη Herbalife δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για τον Χιουζ, καθώς είδε την εταιρεία του να παράγει εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας τον πολύ πλούσιο άνθρωπο.

Λοιπόν ο Hughes το έκανε, αλλά πώς κερδίζετε χρήματα με την Herbalife; Θεωρητικά είναι εύκολο.

Γίνεσαι απλά διανομέας, αγοράζεις πολλά συμπληρώματα διατροφής της Herbalife, τα δοκιμάζεις και μετά τα πουλάς στους φίλους σου, οι οποίοι με τη σειρά τους απολαμβάνουν το προϊόν και τα οφέλη του τόσο πολύ που γίνονται και διανομείς. Πληρώνεστε για την εισαγωγή τους στη Herbalife, ενώ επωφελούνται αποκομίζοντας τις ίδιες ανταμοιβές και ευκαιρίες που κάνατε εσείς. Αλλά δεν λειτουργεί πάντα με αυτόν τον τρόπο.

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουν για να πουλήσουν τα προϊόντα Herbalife τους είναι αφιερώνοντας μεγάλο χρόνο στο να χτυπήσουν τις μπροστινές πόρτες των ανθρώπων, να ταλαιπωρήσουν την οικογένεια και τους φίλους, να τηλεφωνήσουν σε επαφές και να παρακαλέσουν τους άλλους να αγοράσουν το προϊόν με τον ίδιο τρόπο που έκαναν. Πολλοί εκπρόσωποι της Herbalife ξοδεύουν περισσότερα χρήματα προσπαθώντας να διαθέσουν στην αγορά τα προϊόντα τους από όσα θα κερδίσουν ποτέ από τις πωλήσεις τους. Πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται ότι στον χρόνο που χρειάζεται για να δημιουργηθούν οι επαφές που απαιτούνται για την επιτυχία της επιχείρησης, τα χρήματα έχουν τελειώσει και ο εκπρόσωπος έχει σπάσει.

Είναι λοιπόν πραγματικά δυνατό να κερδίσετε χρήματα με τη Herbalife; Η απάντηση σε αυτό, φυσικά, είναι ναι, αλλά μόνο εάν είστε έτοιμοι να μάθετε πώς να μάρκετινγκ και να διευθύνετε την επιχείρησή σας αποτελεσματικά. Για τους περισσότερους ανθρώπους, η πραγματικότητα της Herbalife δεν είναι ακριβώς όπως την περιγράφει η εταιρεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *